손님초대요리

#56 가지와 마늘쫑 먹은 대패 삼겹살 Planed Pork Belly with Eggplant and Garlic Stem

페이지 정보

작성자 시맘키친 작성일20-09-13 00:00 조회1회 댓글0건

본문



대패삼겹살로 가지와 마늘쫑을 말아 간장 양념장에 졸였더니 서로 어우러진 맛이 아주 좋습니다.
명절음식이나 손님 초대요리로 식탁에 올려도 좋을것 같네요.

재료
대패삼겹살 300g, 가지 1개, 마늘쫑 5줄, 전분 3큰술
양념: 간장 3큰술, 굴소스 1큰술, 맛술 2큰술, 설탕 2큰술, 물엿 1큰술, 물 반컵(10큰술)

When rolled eggplant and garlic stems with planed pork belly are boiled in soy sauce seasoning, the taste is just excellent.
It would be good to put it on the table as a holiday meal or as a guest invitation dish.

Ingredients
300g of planed pork belly, 1 eggplant, 5 strips of garlic stem, 3 tbsp starch
Seasoning: 3 tbsp soy sauce, 1 tbsp oyster sauce, 2 tbsp cooking wine, 2 tbsp sugar, 1 tbsp starch syrup, half a cup of water (10 tablespoons)
*Note: 1 tbsp here is 10g, not 15g

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Total 989건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.aidsmove.net. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz